Tel : +31(0)297 795 371 info@tx24.nl

Over ons

Welkom bij Textiles 24.
Uw ervaren partner op gebied van branchegerichte werkkleding, persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM), promotie- & sportkleding, casual, schoonloopmatten en badartikelen.

Textiles 24
Textiles 24 is in 2006 gestart als een familiebedrijf en sindsdien actief bezig met uw ‘eerste indruk’ en uitstraling. Of het nu gaat om de aanschaf, veredeling/personalisering, reiniging of reparatie van uw kleding, bij ons vindt u alles onder 1 dak. Hierdoor zijn wij in staat u een constantie kwaliteit te leveren.

Corporate Identity en/of Company Image bepalen het verschil tussen succes en anonimiteit. Daarom bieden wij u een ruime keuze aan functionele, comfortabele en moderne kleding en schoenen voor alle beroepsgroepen, zoals bank- en verzekeringswezen, hotels, goederen- en personentransport, industrie, bouw , horeca en medische dienstverlening. Maar ook voor promotionele en casual kleding bent u bij ons aan het juiste adres. Textiles 24 staat namelijk voor synoniem voor uitstraling en klasse. Alles uiteraard voor zowel mannen als vrouwen.

Logo’s en personalisering
Textiles 24 voorziet uw kleding van elke gewenste vorm van veredeling. Uw logo of naam wordt bij ons in huis geborduurd of gedrukt.

Wasserij
Met Textiles 24 als totaalpartner haalt u ook de wasserij in huis.
Uw voordelen op een rijtje:
– Altijd schone kleding op de plank voor uw werknemers
– Haal- en brengservice op vaste dagen
– Registratie inzake normeringseisen
– Reparatie

Wij bespreken graag met u de verschillende opties en kunnen u adviseren waar nodig.

TX24
BTW: NL853835950B01
KVK: 60268778