+31(0)634 683 795 info@tx24.nl

Borduren en bedrukken

borduren2

Borduren of bedrukken?

De keuze tussen borduren of bedrukken is vaak eenvoudig te doen. Er dient altijd gekeken te worden naar de levensduur en de was bestendigheid van de bedrijfskleding. Een borduring zal nagenoeg altijd langer meegaan dan een bedrukking. Vaak gaat een borduring zelfs langer mee dan de bedrijfskleding.

Bij dunne en elastische materialen kan een borduring niet toegepast worden. Vaak gaat de stof stuk of wordt de borduring niet goed op de bedrijfskleding geborduurd. Daarom is het advies om bij T-shirts, polo’s en andere dunne en elastische kledingstukken te voorzien van een embleem of een bedrukking.

Bedrukken

Goed verzorgde bedrijfskleding is uiteraard zeer belangrijk voor een bedrijf, zowel vanwege veiligheids- als representatieve redenen. Daarnaast wordt het voor werknemers en werkgevers steeds belangrijker om zich te kunnen identificeren met het bedrijf waar ze werken, de zgn. corporate identity.

Onze bedrijfskledingemblemen zijn én blijven namelijk van topkwaliteit, dus ook na veelvuldig wassen. Ons drukatelier heeft de nieuwe machines in huis. Hierdoor kunnen wij continue dezelfde drukkwaliteit leveren.

transfer
Borduren

Borduren

Het TX24 borduurstudio is gespecialiseerd in het borduren van bedrijfskleding, werkkleding en promotiekleding. Wij hebben ervoor gekozen om uitsluitend met een Duitse borduurmachine fabrikant te werken. Volgens ons weerspiegelt zich de kwaliteit van de borduurmachines in het eindproduct.

Een borduring geeft de bedrijfskleding een luxere uitstraling dan een bedrukking. Daarnaast is een borduring veel duurzamer dan een bedrukking. U kunt ervan uitgaan dat een borduring tegen ieder type of manier van wassen bestendig is.