+31(0)203 086 800 info@tx24.nl

Lease

Electrolux Laundry

TX24 Lease

Wat is TX24 Lease?

Lease is de makkelijkste vorm van het financieren van machines. Bij standaard lease kunt u kiezen uit twee varianten. De operational lease en de financial lease. De financial lease houdt in dat bij de laatste betaling de machine uw eigendom wordt. Vanaf het moment dat u de machine heeft ontvangen bent u wel direct verantwoordelijk en risico voor het onderhoud.

Bij operational lease gaat de machine na de laatste betaling terug naar de lease maatschappij. In de operational lease constructie heeft u volledige ontzorging. Er zijn geen onderhoudskosten, installatiekosten, financieringskosten of transportkosten. Alles is in een bedrag verwerkt. U loopt geen risico’s met betrekking tot onverwachte kosten zoals onderhoud of reparaties.

TX24 lease is gebaseerd op operational lease. Wij hebben het product verbeterd doordat wij geen cijfers en/of beoordelingen van externe partijen nodig hebben. De beoordeling gebeurd door een van onze vertegenwoordigers.

Kopen of leasen

Het is de meest gestelde vraag die wij krijgen. Wij adviseren onze klanten om bedrijfsmiddelen die in het algemeen het vaakst stuk gaan te leasen. U moet hierbij denken aan voorlaad vaatwassers, doorschuifvaatwassers en combi-steam ovens. Het gaat voornamelijk om bedrijfsmiddelen waarbij er draaiende onderdelen zijn. Koelkasten, fornuizen en friteuses kunt u het beste kopen. Deze artikelen gaan over het algemeen langer mee dan 5 jaar.

Onderhoud en reparaties zijn in het algemeen heel erg duur. Deze onvoorziene kosten worden door TX24 lease volledig gedekt. Naast het onderhoud en reparatie is ook de installatie en het transport inbegrepen. TX24 lease geeft u de mogelijkheid om uw cashflow beter te beheren. Geen onverwachte kosten en geen hoge bedragen in een keer.

Electrolux Kitchen
ElectroluxLaundry1

Electrolux Professional

TX24 lease verhuurt alleen machines van Nilfisk en Electrolux Professional. De machines van deze fabrikanten zijn energiezuinig, betrouwbaar en snel te repareren. Daarnaast zijn ze ergonomisch, gebruiksvriendelijk en duurzaam. Het zijn de voornamelijk kernwaarden van Scandinavische fabrikanten.

De wasserij machines worden voornamelijk door professionele wasserij, hotels en restaurants. De machines worden geleased van 6 KG tot en met 65 kg. Er wordt gekeken naar de hoeveelheid wasgoed en naar de tijd waarin deze gewassen dient te worden.

Bij keukenmachines zijn er veel varianten en mogelijkheden mogelijk. De standaard keukenmachines staan bij ons op de website. Wij kunnen natuurlijk ook maatwerk leveren. Onze vertegenwoordiger komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Nilfisk Professional

De hoofdproducten van Nilfisk zijn vloerreinigingsmachines, stofzuigers en hogedrukreinigers. Het algehele assortiment van Nilfisk wat wij aanbieden voor lease is bestemd voor de professionele markt.

Verreweg het meest worden schrobzuigmachines geleased. Deze machines zijn duur in aanschaf en duur in onderhoud. De schrobzuigmachines zijn leverbaar in duw en in zitmodellen. Uw keuze zal afhangen voornamelijk afhangen van het vloeroppervlakte.

De hogedrukreinigers van Nilfisk zijn van uitzonderlijke kwaliteit. Nilfisk professionele hogedrukreinigers zijn niet te vergelijken met consumenten hogedrukreinigers. De levensduur en kracht van de van Nilfisk hogedrukreinigers is afgestemd op dagelijks gebruik. Bij boerenbedrijven zijn deze hogedrukreinigers zeer gewild.

Nilfisk