+31(0)634 683 795 info@tx24.nl

Over ons

badkamerlinnen

TX24

In 2006 gestart als een familiebedrijf en sindsdien actief bezig met uw ‘eerste indruk’ en uitstraling. Of het nu gaat om de aanschaf, veredeling / personaliseren, reiniging, hygiëne of reparatie van uw kleding, bij ons vindt u alles onder 1 dak.

Door de jaren heen is TX24 tevens een volwaardige leverancier geworden van wasserij en keukenapparatuur. Met trotst mogen wij ons een van de Electrolux Professional distributeurs in de Benelux noemen.

Ons netwerk van eigen wasserijen geeft ons de mogelijkheid om door de hele Randstad een volwaardige linnen service aan te kunnen bieden.

Bedrijfskleding & Linnen

Koksjassen, koksbroeken, kleding voor hotels, restaurants, slagers, de kleding van de verzorging in een bejaarden/verzorgingstehuis, overhemden en overalls kunnen wij leveren.

TX24 is dealer van gerenommeerde bedrijfskleding fabrikanten als Greiff, Santino, Planam en Chaud Devant.  De borduurstudio en het drukatelier kunnen op maat de bedrijfskleding voorzien van een borduring en/of een bedrukking.

Heeft u interesse in bedlinnen, badlinnen of tafellinnen? Wij importeren en distribueren linnen uit verschillende landen linnen. Uit Italië komen onze tafellinnen. Perego Tessitura staat wereldwijd bekend als een kwalitatief een hoogstaande producten van tafellinnen. Alles uit eigen fabriek nabij Milaan.

tafellinnen
Lease

Lease

Heeft u behoefte aan flexibiliteit en aan ontzorging? TX24 operational lease is de ideale oplossing voor u. U betaald altijd een all-in prijs. Geen verrassingen een geen risico’s achteraf.

Van een vaatwasser tot een combi-steam oven. Alles is mogelijk in de operational lease. De machines worden door onze monteurs geïnstalleerd en onderhouden. Alles is in het maandbedrag inbegrepen.

Wij kunnen complete wasserijen en keukens bouwen. Zo zijn als onze wasserijen door ons gebouwd en onderhouden. En enkele machine leasen behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Een kapper, bakker, slagerij, restaurant of zelfs een hotel kunnen door ons bedient worden.

Wasserij

Heeft u behoefte aan een snelle en servicegerichte wasserij? Wij kunnen voor hotels en restaurants zeer flexibel en prijsconcurrerend leveren inclusief behoud van kwaliteit!

Aanvullend aan het beddengoed kunnen wij ook tafellinnen en bedrijfskleding voor u industrieel wassen. Onze wasserijen beschikken over de nieuwste en zuinigste machines die op de markt aanwezig zijn.

Geen mogelijkheden om te investeren in beddengoed? Wij verhuren ook het gehele pakket voor uw hotel of pension, mooie polyester/katoen dekbedden met slopen, zeer chique uitstraling, in diverse tinten mogelijk.

Wasserij