Tel : +31(0)297 795 371 info@tx24.nl

Over ons

Welkom bij TX24.

Uw ervaren partner op gebied van branchegerichte werkkleding, persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM), schoonloopmatten, papier, hygiëne, disposables, wasmachines en keukenapparatuur.

TX24 is in 2006 gestart als een familiebedrijf en sindsdien actief bezig met uw ‘eerste indruk’ en uitstraling. Of het nu gaat om de aanschaf, veredeling / personaliseren, reiniging, hygiëne of reparatie van uw kleding, bij ons vindt u alles onder 1 dak.

Corporate Identity en/of Company Image bepalen het verschil tussen succes en anonimiteit. Daarom bieden wij u een ruime keuze aan functionele, comfortabele en moderne kleding en schoenen voor alle beroepsgroepen, zoals bank- en verzekeringswezen, hotels, goederen- en personentransport, industrie, bouw , horeca en medische dienstverlening. Maar ook voor promotionele en casual kleding bent u bij ons aan het juiste adres. TX24 staat namelijk synoniem voor uitstraling en klasse. Alles uiteraard voor zowel mannen als vrouwen.

Borduren & Bedrukken

TX24 voorziet uw kleding van elke gewenste vorm van veredeling. Uw logo of naam wordt bij ons in huis geborduurd of gedrukt. Voor het maken van geweven en geborduurde emblemen werken wij samen met bedrijven die hierin jarenlange ervaring in hebben.

Electrolux Professional & Ecolab

Sinds 2016 is TX24 een volwaardig Electrolux Professional en Ecolab distributeur. Beide merken sluiten aan bij de bedrijfsvoering van TX24. Electrolux Professional en Ecolab geven ons de mogelijkheid om naast textiel ook de onderhoud machines en hygiëne middelen te leveren.


Wasserij

Met TX24 als totaalpartner haalt u ook een professionele wasserij in huis. Uw voordelen op een rijtje:
– Altijd schone kleding op de plank voor uw werknemers
– Haal- en brengservice op vaste dagen
– Registratie inzake normeringseisen
– Reparatie

Wij bespreken graag met u de verschillende opties en kunnen u adviseren waar nodig.

TX24
BTW: NL853835950B01
KVK: 60268778