+31(0)203 086 800 info@tx24.nl

Wasserij

WASSERIJ & LINNENVERHUUR

Wassen | Drogen | Mangelen | Transport

Alles in eigen beheer.

Westeinder
Mr. Porter
De Kweker
Mr. Sam
The Dutchess
Neni Amsterdam
Air Canada
Q-Hotel
badkamerlinnen

Hotels

Heeft u in het seizoen door de vele wisselingen van gasten behoefte aan een snelle service? Wij kunnen voor de hotels en pensions zeer flexibel leveren met behoud van kwaliteit!

Aanvullend aan het beddengoed kunnen wij ook bijvoorbeeld de handdoeken uit de badkamer en de doeken van de schoonmaak wassen. Geen mogelijkheden om te investeren in beddengoed? Wij verhuren ook het gehele pakket voor uw hotel of pension, mooie polyester/katoen dekbedden met slopen, zeer chique uitstraling, in diverse tinten mogelijk.

 

Restaurants

Wij verzorgen voor diverse restaurants in de regio het tafellinnen: tafelkleden, lopers en servetten. De servetten worden gesteven voor een mooie uitstraling op tafel. Aanvullend kunnen wij ook de sloven, koksjassen en -buizen en de theedoeken van de keuken of bar wassen.

Tevens kunnen wij u helpen bij de aanschaf van nieuw tafellinnen, wij zoeken samen met u naar de juiste uitstraling voor uw horecagelegenheid. Als u niet de investering van het tafellinnen wilt hebben is het ook mogelijk dit van ons te huren.

 

tafellinnen
hotellinnen

Linnenverhuur

Speciaal voor hotels, pensions, appartementen en (zomer)huizen hebben wij de kant en klare pakketten per persoon. U kunt bij ons per persoon of per bed een linnen pakket huren.

Wij hebben pakketten voor zowel 1 als 2 persoons bedden. De dekbedden en slopen hebben een zgn. hotelsluiting, dus gemakkelijk en snel opmaken en afhalen.

Aanvullend hebben wij ook badmatten, keukenhanddoeken, theedoeken en vaatdoeken in ons assortiment. Ook verhuren wij linnen tafelkleden aan restaurants. Voor meer vragen, neem dan contact met ons op.

 

Bedrijfskleding

Koksjassen, koksbroeken, kleding voor tandartsen, slagers, de kleding van de verzorging in een bejaarden/verzorgingstehuis, overhemden, overalls.

Voor diverse beroepsgroepen kunnen wij de bedrijfskleding reinigen en verzorgen. Met speciale persapparatuur voor o.a. overhemden, jassen en broeken kunnen wij de kleding na het wassen perfect afwerken.

Koksjassen en overhemden kunnen zowel hangend als gevouwen afgeleverd worden, dit alles naar wens van de klant.

 

bedrijfskleding